23-ти јули 2012

Posted July 23rd, 2012 at 7:06 pm (UTC+0)
Leave a comment

Syria Food Shortage

Хуманитарна криза во Сирија. (AFP)

Australia Securities Exchange

Пад на берзите во Австралија.(Reuters)

Greece Bus Crash

Пожар на грчкиот остров Хиос.(AP)

Пожар во североисточна Шпанија принуди илјадници на евакуација.(AFP)

Algeria National Police Day

Одбележана педесетата годишнината од денот на алжирската полиција. (Reuters)

France Sport Cycling

Во исчекување на завршницата од последната 20-та фаза од Тур Д’ Франс, Париз. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *