25-ти јули 2012

Posted July 25th, 2012 at 6:51 pm (UTC+0)
Leave a comment

London Olympics

Добредојде за атлетичарите на Италија и Азарбејџан во олимпиското село во Лондон. (AP)

Australia Transportation

Централната железничка станица, Сиднеј. (Reuters)

Burma Suu Kyi

Опозициониот лидер Ан Сан Су Чи за време на редовното заседание на бурманскиот Долен дом. (AP)

China Weather Disaster

Испуштена вода од браната „Три Клисури“ во Јичанг, во централната кинеска провинција Хубеи. (AFP)

Syria Unrest

Уништен армиски тенк, Азаз, Сирија. (Reuters)

Montenegro

Пожарoт во бегалскиот камп Врела Рибничка, Црна Гора, остави 800 ромски бегалци од Косово без покрив над главата. (Reuters)

Guatemala Clown Congress

Конгрес на кловнови во Гватемала. (AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *