27-ми јули 2012

Posted July 27th, 2012 at 6:58 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Палестинско

Hong Kong Comics

Годишна конференција на комичари во Хонг Конг. (AP)

Време за шопинг. Цените на потрошувашките добра паднаа за о,2 проценти во споредба со претходниот период минатат година. Токио. (Reuters)
<div class=

London Olympics Diving
Скокови во вода. Последни подготовки за олимпоијадата. (AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *