31-ви јули 2012

Posted July 31st, 2012 at 7:44 pm (UTC+0)
Leave a comment

India blackout train

Околу 620 милиони луѓе останаа без електрична енергија по дефектот на електричната мрежа во Индија. (AP)

Riot Police Drill Thailand

Превентивна полициска вежба, Банкок, Тајланд. (Reuters)

German Baltic Beach

Време за одмор. Морската вода во близина на германскиот остров Руеген достигнаа 32 степени Целзиусови. (Reuters)

Russia Protest Police

Демонстрации во Санкт Петербург, во обид да се заштити членот 31 од рускиот устав што го гарантира правото на здружување. (Reuters)

US Fans Olympics

Поддршка за американските спортисти на Олимпијадата во Лондон. (Reuters)

Shanghai Pearl TV tower

Телевизиската кула „Ориентален бисер“ во Шангај. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *