1-ви август 2012

Posted August 1st, 2012 at 6:43 pm (UTC+0)
Leave a comment

Philippines Asia Storm

Големите морски бранови изнесоа големи количини отпад на површината. Манила, Филипини. (AP)

London Olympics

Олимписки златен медал за британскиот велоипедист Бредли Вигинс. (Reuters)

Mideast Iraq Violence

Ден по експлозијата на автомобил-бомба во предградие на Багдад. (AP)

Britain aMAZEme

Лавиринт направен од 250.000 книги во Лондон. (Reuters)

South Korea China Activists

Јужнокорејски активисти во Сеул бараaт поголеми човекови права во Северна Кореја. (AP)

Germany Acrobatic Music Show

Шоу на шпанскиот акробат Давид Переира во во Берлин. (AP)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *