3-ти август 2012

Posted August 3rd, 2012 at 7:26 pm (UTC+0)
Leave a comment

Nepal Religion

Парада за „Фестивалот на кравите“ во Катманду, Непал. (Reuters)

Somalia IDPs

Внатрешно раселени лица, Могадишу, Сомалија. (Reuters)

India Television

Мрежа од сателитски антени и кабли во населба во Њу Делхи, Индија.(AFP)

Mideast Israel Palestinians

Трет петок од муслиманскот свет празник Рамазан. Витлеем, на Западниот Брег. (AP)

DRC Congo Conflict

Внатрешно раселени лица, Гома, Демократска Република Конго. (AP)

China Waves

Бранови на реката Киантанг, Кина. Тајфуните предизвикаа лизгање на земјиштето и принудија евакуација на 300.000 лица. (Reuters)

Indonesia Business

Текстилен пазар во Џакарта, Индонезија. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *