6-ти август 2012

Posted August 6th, 2012 at 7:15 pm (UTC+0)
Leave a comment

"ЈапонијаЈапонија ja одбележа 67-та годишнина од нуклеарниот напад врз Хирошима.

NASA JPL Curiousity

Радост меѓу членовите на тимот задолжен за Кјуриозити во Пасадена, Калифорнија. (AP)

Wisconsin Sikh Temple

Истрага по вооружениот напад во храм на Сиките во сојузната држава Висконсин. (AP)
Подводна свадба во Шпанија.

Подводна свадба во Шпанија.(AFP)

Occupy Frankfurt ECP

Членови на движењето „Окупирај го Франкфурт“ демонстрираа пред седиштето на Централната Европска Банка во франкфурт. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *