9-ти август 2012

Posted August 9th, 2012 at 7:09 pm (UTC+0)
Leave a comment

Greece Fire

Пожари на Света Гора, Грција. (AFP)

France Roma

Иселени ромски фамилии од илегален камп во северна Франција. (Reuters)

Bangladesh World's Indigenous People

Прослава на Меѓународниот ден на домородните луѓе во Дака. (Reuters)

Egypt Army

Операција на египетскта армија против исламските милитанти во Синај. (Reuters)

Singapore Independence Day

Прослава на 47-та годишнина од независноста на Сингапур. (AP)

London Olympics Hair Art

Изведба на уличниот театар „Осадиа“ за време на Олимписките игри во Лондон. (AFP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *