28-ми август 2012

Posted August 28th, 2012 at 7:32 pm (UTC+0)
Leave a comment

Germany Syria

Сириска опозициона група која се залага за демократска транзиција во Сирија одржа прес конференција во Берлин, Германија. (AP)

Mars Rover

Фотографиja од Марс направена на 23-ти август од роботското возило на НАСА, Кјуриозити. (NASA/JPL-Caltech/MSSS)

Albania Fire

Шумски пожари во Албанија. (AFP)

Isaac Louisiana

Жители го напуштаат Њу Орлеанс пред доаѓањето на тропското невреме Исак, кое се очекува да го погоди брегот на Лиузијана како ураган. (AP)

South Korea Asia Typhoon

Кинески рибар спасен од крајбрежната гарда на Јужна Кореа. Силен тајфун го погоди регионот. (AP)

Afghanistan Violence

Експлозија на бомба во Кандахар, Авганистан. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *