3-ти септември 2012

Posted September 3rd, 2012 at 7:45 pm (UTC+0)
Leave a comment

South Africa Miners

Суд во Јужна Африка ги ослободи 270 те рудари кои беа уапсени пред две недели кога полицијата уби 34 нивни колеги. (Reuters)

Charlotte Democratic Convention

Подготовки за Националната демократска конвенција во Шарлот, Северна Каролина. (AP)

Bahrain Sitra Protests

Анти-владини протести во Бахреин. (AP)

Gaza Palestinians Ballet

Часови по балет во Газа. (Reuters)

Somalia University Graduation

Дипломци на универзитетот во Могадишу, Сомалија. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *