4-ти септември 2012-та

Posted September 4th, 2012 at 7:50 pm (UTC+0)
Leave a comment

Portugal Wildfires

Пожарникари изгаснаа голем шумски пожар во централна Португалија.(AP)

Germany Lufthansa Strike

Синдикатот на работниците на германската авиокомпанија Луфтханза ги повика своите членови на штрајк.(AP)

France Wine Harvest

Берба на грозјето во регионот Бордо во југозападна Франција. (AP)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *