20-ти септември 2012-та

Posted September 20th, 2012 at 7:43 pm (UTC+0)
Leave a comment

Brazil Unrest

Полициска акција во еден од најнебезбедните делови на Рио де Жанеиро. (AFP)

Japan iPhone

Во исчекување на промоцијата но новиот АјФон 5, Токио. (Reuters)

Студена есен во далечната Руска Република Алтај. (Vera Undritz/VOA)

Bangladesh Fire

Пожар во Дака, Бангладеш. (AP)

Germany Weather

Магла во близина на гратчето Ежендорф во јужна Германија.(AFP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *