5-ти октомври 2012

Posted October 5th, 2012 at 7:00 pm (UTC+0)
Leave a comment

Germany North Chinese Leopard

Кинески леопарди во зоолошката градина во Берлин. (AP)

US Obama Campaign

Американскиот претседател Барак Обама на кампања во Вирџиниа. (Reuters)

Jordan Demonstration

Илјадници исламисти бараа политички реформи во Јордан. (AFP)

Indonesia Military

Прослава на 62-та годишнина од основањето на воените сили на Индонезија. (Reuters)

Afghanistan Wrestling

Натпревар во борење во Авганистан. (Reuters)

Mideast Bahrain

Анти-владини протести во Бахреин. (AP)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *