9-ти октомври 2012

Posted October 9th, 2012 at 6:53 pm (UTC+0)
Leave a comment

Greece Financial Crisis Merkel

Судири на полицијата и демонстарнтите во Атина. (AP)

Egypt Traffic Jam

Сообраќаен метеж во Каиро. Разрешувањето на транспортните проблеми е еден од петте приоритети на претседателот Морси. (Reuters)

Germany Book Fair

Саем на книгата во франкфурт, Германија. Годинава издавачите од Нов Зеланд се почесни гости на настанот. (AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *