17-ти октомври 2012

Posted October 17th, 2012 at 6:46 pm (UTC+0)
Leave a comment

Протест против воведување на предмет кинески патриотизам во училиштата во Хонг Конг. (AFP)[/caption]

<span id=

[caption id="attachment_9377" align="aligncenter" width="975"]US Presidential DebateВтор ТВ-дуел на претседателските кандидати. (Reuters)

Протест на новинарите во Тунис против ограничувањето на слободата говор од страна на новата влада. (Reuters)[/caption][caption id=

Тест на суперсоничен авион дизајниран од компанијата Боинг, во Истаржувачкиот центар Глен на НАСА во Кливленд. (NASA/Michelle M. Murphy)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *