26-ти октомври 2012

Posted October 26th, 2012 at 7:34 pm (UTC+0)
Leave a comment

Hurricane Sandy

Сателитска снимка на ураганот Сенди. (NOAA/NASA)

Portugal Daily Life

Улична изложба на уметнички дела во Лисабон, Португалија. (AP)

India Eid

Сточен пазар во Индија. (Reuters)

Ukraine Rally

Предизборен митинг во Киев, Украина. (Reuters)

Brazil Train Crash

Железничка несреќа во Бразилија. (AP)

South Korea Business

Сцена од пазар, Сеул, Јужна Кореа. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *