7-ми ноември 2012

Posted November 7th, 2012 at 8:21 pm (UTC+0)
Leave a comment

Победа на Обама на претседателските избори во САД. (AP)[/caption]

<span id=

[caption id="attachment_9856" align="aligncenter" width="975"]Kenya Obama Прослава на победата на Обама во родното место на неговиот татко во Кенија.(Reuters)

US Election Romney

Републиканскиот претседателски кандидат Мит Ромни му ја честита победата на Обама. (AP)

Syria Refugees

Сириски бегалци во Турција.(AP)

UAE Art Installation

Уметничка инсталација насловена „Столови“ од јапонскиот уметник Тадаши Кавамата во Обединетите Арапски Емирати. (Reuters)

Russia Parade

Подготовки за воена парада на Црвениот плоштад во Москва. (AP)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *