29-ти август 2012

Posted August 29th, 2012 at 7:49 pm (UTC+0)
Leave a comment

Malaysia National Day

Прослава на Денот на независноста на Малезија во Куала Лумпур. (AP)

Angola Elections

Предизборие во Ангола. (Reuters)

Spain Tomatina Food Fight

„Томатина“ фестивал во близина на Валенсија, Шпанија.(AP)

France Fire

Пожар во Лион, Франција уништи зграда од 10 000 квадратни метри. (AFP)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *