31-ви август 2012-та

Posted August 31st, 2012 at 7:14 pm (UTC+0)
Leave a comment

Iran Nonaligned Movement

Самит на Неврзаните во Техеран, Иран. (AP)

Republican Convention

На конвенција во Тампа Мит Ромни ја прифати партиската кандидатура за претседателските избори. (Reuters)

Spain Wildfire

Продолжуваат шумските пожари во Шпанија.

India Blue Moon

Момче на велосипед во источна Индија. (AP)

Britain Diana Anniversary

Одбележана 15-та годишнина од смртта на принцезата Дијана. (AP)

Burma Daily Life

Работилница за чадори во Бурма. (AP)

Syria Refugees

Сириски бегалци на границата со Турција. (AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *