25-ти јуни 2012-та

Posted June 25th, 2012 at 8:24 pm (UTC+0)
Leave a comment

New York WTC

Потписи на финалната греда која ќе биде вградена во Светскиот трговски центар во Њујорк. (Reuters)

India Kashmir Protest

Пожар во 200 години старо светилиште во Сринагар, Индија. (AP)

Portugal Politics

Гласање на доверба за португалскиот премиер Педро Пасос Коељо. (Reuters)

China WTC

Чистење на прозорци во Светскиот трговски центар во Пекинг. (Reuters)

London Tennis Wimbledon

Од првиот ден на тенискиот турнир Вимблдон. (AFP)

Hong Kong Chief Executive

Куќата на управникот на Хонг-Конг, Леунг Чун-јинг, во фокусот на медиумите откако се извини за дивоградбата. (AP)

Pakistan Daily Life

Бродоградилиште во пакистанскиот град Карачи. (AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *