26-ти јуни 2012-та

Posted June 26th, 2012 at 7:32 pm (UTC+0)
Leave a comment

Uganda Landslides

Лизгање на земјиштето во Будуда, околу 250 километри истошно од главниот град на Уганда, Кампала. (AP)

 

France National Assembly

Избор на претседател на француското Национално Собрание. (AP)

Northern Ireland Queen

Пречек на британската кралица Елизабета во Енискилен, Северна Ирска. (Reuters)

Belgium Vertical Run

Белгискиот авантурист Марк Слузни во обид да го сруши светскиот рекорд во „100 метри вертикално трчање“ во Брисел. (AFP)

Omaha Olympics Swimming

Мајкл Фелпс и Конор Двајер на прелиминарниот натпревар за Олимписките игри, во дисциплината 200 метри слободен стил, во Омаха, Небраска. (AP)

Netherlands Circus Tigers

Три сибирски тигри родени во холандскиот циркус „Ренесанса“. (AFP)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *