3-ти октомври 2012

Posted October 3rd, 2012 at 6:49 pm (UTC+0)
Leave a comment

Syria Blasts

Продолжуваат борбите во Алепо, Сирија. (Reuters/SANA)

Afghanistan Poverty

Отпад за пластика во Херат, Авганистан. (AP)

Germany Anniversary

Подготовки за одбележување на 22-та годишнина од унификацијата на Германија. (Reuters)

Britain Arts

Уметничка инсталација насловена „Дождовна соба“ во Лондон. (AFP)

Afghanistan Russian Tank

Стар руски тенк во близина на Кабул, Авганистан (Amin/Afghanistan/VOA reader)

Kyrgyzstan Opposition Rally

Инцидент за време на собирот на опозицијата во Киргистан. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *